FOOT MASSAGE – Massage Nail & SPA 68 Phú Quốc

FOOT MASSAGE

Foot massage or foot massage at Nail & Spa 68 is foot bath, care massage combined with intensive acupressure to bring effects to improve health status, support active communication, promote ability Blood circulation, moderate viscera, and stimulation of nerve nodes in the foot to release stress, giving you a relaxed, peaceful spirit. In addition, foot massage also has the ability to reduce effective aches and pains, joint pain. The method of foot massage at Nail & Spa 68 is normally taken place with 9 steps of the method on the fooot massage chair with massage, perfect acupressure:
– Soak feet in a wooden foot bath containing hot salt water or herbal essential oils.
– Carry out cleaning of the foot area.
– Performing foot reflexology operations.
– Apply essential oils (essential oils according to customers’ choices).
– Perform foot massage therapies.
– Apply hot ice and massage with hot stones.
– Perform acupressure of neck shoulder area.
– Conduct hand massage.
– Finally, massage and reflexology in the head area.

Đối với nhiều chị em phụ nữ, họ thường bận rộn với công việc bếp núc hoặc bỏ qua việc chăm sóc móng tay, chân. Điều này làm giảm bớt sự quyến rũ của bạn. Một đôi bàn tay, đôi chân được chăm chút hay thêm một vài nét chấm phá sẽ tạo ấn tượng khó phai với người đối diện.

Còn gì tuyệt vời hơn khi được xinh đẹp, điểm tô rạng rỡ với đôi bàn tay ngọc ngà xinh xắn với màu vẽ, họa tiết trendy phải không các nàng? Nếu bạn là một cô nàng đam mê làm đẹp, đừng ngần ngại thay đổi diện mạo cho đôi bàn tay của mình với bộ sưu tập 1001+ mẫu nail vừa sang – vừa rẻ tại Spa 68.

Với đội ngũ nhân viên, kỹ thuật viên lành nghề, được đào tạo bài bản trong lĩnh vực làm đẹp móng, không ngừng học hỏi, sáng tạo nhiều mẫu mã độc đáo, Spa 68 hứa hẹn sẽ mang đến một vẻ đẹp ấn tượng. cho bàn tay và bàn chân của bạn.

150000 VND/30 MIN

250 000 VND /45 MIN

350 000 VND / 60 MIN

450 000 VND/90 MIN

Scroll
0567889399